Ons huisje

Balancerend in het landschap
Onze folly lijkt een stapel hout, balancerend in het landschap. Het ontwerp symboliseert de overgang tussen bos en heide. Een unieke plek om te overnachten en je te laten inspireren. 
 
Wij hebben huisje ‘Woodstack’ met zorg ontworpen en ingericht. Door ruimte tussen de houten balken ontstaat een prachtige lichtinval. Zo ontwaak je in de ochtend heerlijk rustig door het gefilterde zonlicht dat naar binnen schijnt. En zodra je de luiken opent, heb je een weids uitzicht op het landschap van bos, heide en weiland. 
 
Onze folly lijkt een stapel hout, balancerend in het landschap. Het ontwerp symboliseert de overgang tussen bos en heide. Een unieke plek om te overnachten en je te laten inspireren.
 
Wij hebben huisje ‘Woodstack’ in samenwerking met een architect  ontworpen. Door ruimte tussen de houten balken ontstaat een prachtige lichtinval. Zo ontwaak je in de ochtend heerlijk rustig door het gefilterde zonlicht dat naar binnen schijnt. En zodra je de luiken opent, heb je een weids uitzicht op het landschap van bos, heide en weiland.
 
De natuur ervaar je buiten en binnen in het huisje. Door de enorme ramen voel je je één met de natuur. De
materialen, kleuren en producten hebben we met zorg gekozen. Om jouw verblijf zo ontspannen mogelijk te maken liggen er spelletjes, boeken, luister naar je favoriete muziek of spot je op het dak mooie vogels of andere dieren.
 
Het verscholen dakterras met daktuin maakt je verblijf compleet. Hier spot je een hert, zwijntjes of als je geluk hebt
misschien wel de wolf, of droom je weg onder de sterren.
 

Locatie huisje

Woodstack staat aan de rand van de Veluwe in natuurgebied ‘Kemperheide’. In 1 minuut sta je in het​ bos. In de omgeving staan nog 10 andere huisjes die allemaal onder architectuur zijn ontworpen. We zijn geen vakantiepark, alle huisjes zijn uniek. Het gebied heet Buitenplaats Koningsweg.

Historisch terrein

In de 2e wereldoorlog was Buitenplaats Koningsweg een militair terrein dat door de Duitsers werd ontwikkeld als gecamoufleerd kazerneterrein. De overblijfselen van ‘Fliegerhorst Deelen’ zie je nog terug verspreid in het bos, de heide en de akkers. De 11 huisjes voldoen aan het camouflage thema. Alle huisjes houden mens en dier voor de gek.

Architectuur

De folly is ontworpen door Studio AAAN uit Rotterdam. Zij hebben alle ontwerpeisen vertaald in dit fantastische ontwerp. Het ontwerp moest iets anders lijken dan het daadwerkelijk is; een zogenaamde 'folly'. Het ontwerp lijkt een stapel drooghout en dreigt elk moment te kantelen in het heidelandschap. Door de houten balkjes komt het licht gefilterd naar binnen. De folly is geïnspireerd op het Zwitsers paviljoen op de wereldexpo van de beroemde architect Peter Zumthor.

1650 meter

hout gebruikt

38.50+

NAP

4

Dierenhotels

Kom genieten in Woodstack Veluwe

Bekijk de beschikbare data​

Zien we je snel?